Výstavba nového webu SDH Nevojice

Někteří si již všimli, že asi před měsícem se na síti objevil zbrusu nový web našeho sboru.
Ne že by ten starý byl špatný, ale přeci jen již něco pamatuje a doba si žádá své. Mimo jiné, proč bychom také nevyužili možnosti

a neudělali si ten web přeci jen trochu moderní.

Pracujeme na něm jak se dá a postupně doplňujeme informace ať už přímo z našeho SDH, nebo i jiné zajímavosti a příspěvky.

Mimo jiné na webu najdete také kompletní fotogalerii, která se bude i nadále rozrůstat, v pěkném a snad pro všechny přehledném kabátu.

Dále nám zde přibyla interaktivní kronika SDH Nevojice. Na této stále pracujeme a krom nových záznamů zde postupně přibydou i odkazy na fotogalerie. Taktéž na webu najdete archiv veřejných dokumentů SDH jako například plakáty akcí, pozvánky, ocenění a další.

Nesmíme zapomenout ani na kalendář akcí a událostí. Ten je nově také interaktivní a plně spolupracuje se službami Google, na nichž je v podstatě založena polovina aktivních prvků našich stránek. V něm budou přibývat akce se všemi detaily, které by jste mohli potřebovat.

A aby toho nebylo málo, postupně to doplníme, ale najdete zde také seznam členů naší zásahové jednotky, seznam reg

istrovaných členů SDH Nevojice, seznam vybavení SDH Nevojice s podrobným popisem a mnoho dalšího.

 

Pro ty, kteří chtějí být o dění v SDH Nevojice informováni je zde možnost se zaregistrovat pro odběr novinek mailem

Registrační formulář najdete na každé stránce webu vpravo pod důležitými telefonními kontakty. Stačí jen vyplnit a odeslat. Potom vám jednou týdně dojde do mailu zpravodaj o změnách na stránkách, nových příspěvcích a vlastně všem co se na webu událo.

Stejným způsobem vám potom budou chodit například i pozvánky na akce pořádané našim SDH.

A pro ty, kteří chtějí být informování průběžně a nečekat na zpravodaj, případně nemají čas stále navštěvovat web je zde i možnost využít funkce RSS odkazu.
Celá adresa rss odkazu je: sdhnevojice.cz/feed

Takže to zatím jen tak ve zkratce co se vlastně děje a těším se, že naše stránky budete navštěvovat, že vás budou bavit a nebojte se napsat si co by jste na nich ještě ocenili, přidali a tak dále.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *