!!! Vandalové na Výletišti !!!

V poslední době se nám v Nevojicích rozmohl nešvar v podobě ničení cizího majetku, poškozování cizí věci a v neposlední řadě i žhářství a vloupání.

Ještě nedávno by nejspíš nikoho nenapdalo, že by kdokoliv mohl mít zálibu v ničení výletiště, které postavili naši otcové, dědové a kamarádi.

Bohužel v posledním týdnu došlo na výletišti k rozbití výdejního okénka, podpálení vchodových dveří či rozdělání ohně na lednici v prostorách udírny. A to není zdaleka vše.
Poničené jsou i zatravňovací profily, lavky či stoly.

Těžko říci, zda tato chorá hlava, která nemá nic lepšího na práci než ničit to, na čem se jiní nadřeli a o co se všichni obyvatelé buď starají, nebo jsou na toto místo náležitě hrdí.
Snad se tento vandal, v dlouhé době Koronaviru nudí, ale ruku na srdce. Není přeci normální chovat se jako hulvát a troufám si s prominutím říci i dobytek.

Ať tak či onak, díky těmto choutkám a činům si vysloužil vandal pozornost nejen hasičů, obce a všech slušných občanů Nevojic, ale také policie ČR.

Takže pokud toto tento vandal čte, budiž mu to varováním, protože tento pro něj nejspíš zábavný kousek jej může přijít opravdu draho.

Možná by se mohla tato osoba i přihlásit a své hloupé nápady si odpracovat a alespoň částečně odčinit, ale co si budeme povídat a nebuďme naivní, to se s jistotou nestane.

Bohužel už i toto se tedy dostalo sem k nám a je to k pláči a bohužel i k nas-ání.

Kdysi bylo odměnou za takovéto chování pověšení za palce do průvanu, ale to bychom potom inteligencí klesli na úroveň tohoto vandala.

Toť asi vše a děkujeme všem, kteří ať již přímo, nebo jen podporou pomáhají SDH Nevojice s údržbou a zvelebováním našeho Výletiště, místa, kde zábava a přátelství jde ruku v ruce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *